Τα πιο μεγάλα βυζιά του κόσμου (Photos+Video)

 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της
 
Δώδεκα επεμβάσεις έχει κάνει η 44χρονη Lacey Wildd για να αποκτήσει το στήθος που επιθυμεί. Όχι απλά πιο μεγάλο ή πιο θηλυκό στήθος αλλά στήθος για ρεκόρ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Η Lacey είναι μητέρα έξι παιδιών τα οποία πλέον την παρακαλούν να μην συνεχίσει να μεγαλώνει το στήθος της γιατί ντρέπονται. Ωστόσο εκείνη θέλει να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο και έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη επέμβαση που θα της χαρίσει μέγεθος ΜΜΜ από L που είναι τώρα.
Τέσσερα από τα παιδιά της Lacey- η 17χρονη Tori, ο 15χρονος Michael, ο 10χρονος Brendon και η 5χρονη Jenaveve – ζουν ακόμα μαζί της στο Μαϊάμι της Φλόριντα και στο σχολείο τους δέχονται πολλά πειράγματα για την εμφάνιση της μητέρας τους.
Παρά την αγωνία των παιδιών της η Wildd είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην επέμβαση που θα την αναδείξει στο τοπ 5 των μοντέλων με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο.
«Θα βελτιώσει τη φήμη μου αλλά και το εισόδημά μου, θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να προσφέρω όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή στα παιδιά μου», λέει η ίδια.
Τα άλλα δύο παιδιά της Wildd, η 27χρονη Ivy και ο 24χρονος Silas, που δεν ζουν πια μαζί της, λένε πως το τεράστιο στήθος της προκαλεί ντροπή και πως θέλουν να σταματήσει να βάζει σε κίνδυνο την υγεία της.
«Δεν θέλω η μαμά μου να μεγαλώσει άλλο το στήθος της. Νομίζω πως δεν λαμβάνει υπόψη τη γνώμη μας. Κι αν πεθάνει; Το σκέφτεται αυτό; Τη νοιάζει που μπορεί τα παιδιά της να μείνουν μόνα;», λέει η Tori.
Αλλά η 44χρονη λέει πως θα είναι πολύ προσεκτική. Προετοιμάζει το δέρμα της για να τεντώσει κι άλλο και να δεχθεί τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα και έχει σταματήσει να φοράει σουτιέν ώστε το δέρμα του στήθους να «χαλαρώσει» από μόνο του. Ταυτόχρονα επιχειρεί να χάσει βάρος και έκανε για κάποιο διάστημα δίαιτα με υγρά, βιταμίνη B12 και μήλα.
Η Wildd φοράει κορσέ για να δώσει σχήμα στη μέση της και έχει κάνει επεμβάσεις και για ραγάδες στην κοιλιά, τέσσερις λιποαναρροφήσεις, γλυπτική κοιλιακών, προσθετική και λίφτινγκ γλουτών αλλά και προσθετική στα χείλη.
«Το ξέρω πως η επέμβαση θα είναι επικίνδυνη αλλά είμαι έτοιμη να πάρω το ρίσκο», λέει η ίδια.
Ο γιατρός Alberto Gallerani προειδοποίησε πως η Wildd μπορεί να υποφέρει από προβλήματα σκελετικά και πως δεν πρέπει να κάνει άλλη επέμβαση. «Το δέρμα στο στήθος της είναι ήδη πολύ λεπτό και θα είναι πολύ επικίνδυνο για εκείνη να κάνει κι άλλη επέμβαση», τόνισε και τη συμβούλευσε να το ξανασκεφτεί και να ζητήσει βοήθεια για εθισμό στις επεμβάσεις.
Η 44χρονη παραδέχεται πως ανησυχεί για τις επιπτώσεις της εικόνας της στα παιδιά της και ειδικά στην Tori και τον Michael που είναι στο λύκειο. «Ξέρω πως πειράζουν την Τori στο σχολείο για μένα, όλα τα αγόρια που ξέρει θέλουν να γίνουν φίλοι μου στο Facebook», λέει.
«Αλλά όταν τα παιδιά φέρνουν φίλους βλέπουν πως είμαι μία κανονική μαμά. Είμαι ντυμένη κανονικά, τους φτιάχνω φαγητό και όταν δεν κάνω modeling είμαι όπως όλοι», προσθέτει.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…
 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της
 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της
 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της
 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της
 Θέλει στήθος για ρεκόρ παρά την αντίδραση των παιδιών της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Earn Money!!!

Αναζήτηση σε ολόκληρο το ίντερνετ

Custom Search

dealaki

Χτυπήστε ένα like στο dealaki